خانهجرم گوشجرم گوش و کم شنوایی

جرم گوش و کم شنوایی

جرم گوش و کم شنوایی

 انسداد و فشار،  زمانی اتفاق می افتد که جرم ها به عمق کانال گوش می روند. انسداد جرم گوش، یکی از رایج ترین مشکلات مربوط به گوش است. افرادی که از سمعک استفاده می کنند بیشتر در معرض انسداد جرم گوش هستند.اگر جرم در گوش تجمع کند، گوش درد، احساس پُری گوش، وزوز و کاهش شنوایی در گوش مبتلا، از جمله علائم مورد انتظار هستند.

زمانی که متوجه علائم انسداد جرم گوش شدید، حتماً با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید. شاید فکر کنید که خودتان می توانید راه حلی پیدا کنید، اما بدانید که مراجعه به پزشک در این مواقع ضروری و مطمئن ترین راه است؛ چرا که این علائم و نشانه ها می توانند نشانه ای از مشکل های دیگری در گوش هم باشند.

در ضمن به نظر بعضی افراد، مراجعه به پزشک برای خارج کردن جرم گوش غیرضروری است، اما باید بدانیم که گوش و بویژه پرده آن بسیار ظریف و حساس هستند و براحتی آسیب می بینند. پس هیچ وقت سعی نکنید که جرم گوش را خودتان با وسایل مختلف از گوش تان خارج کنید.

درمان جرم گوش

درمان خارج ساختن جرم گوش به سه صورت است:

  • قطره گوش
  • پنس
  • شست و شو

علت تولید جرم زیاد گوش چیست؟ 

در بعضی از افراد فعالیت غدد سرومنی زیاد است و باعث تجمع جرم گوش در مجرا می شود که در نهایت خشک نشده ، نرم و حجیم باقی می ماند و باعث انسداد مجرا می شود.

اگر انسداد جرم گوش کامل باشد بیمار دچار احساس پری گوش و کاهش شنوایی 30 تا 40 دسی بلی می شود.

حتی ممکن است سرگیجه و وزوز گوش نیز ایجاد کند. 

معمولا در صورت وجود جرم گوش درد وجود ندارد، مگر آنکه عفونت گوش وجود داشته باشد.

در بسیاری از موارد بیمار در حین شنا یا دوش گرفتن بیان می کند دچار کاهش شنوایی ناگهانی در گوش شده است که علت این امر افزایش حجم جرم گوش در اثر جذب آب است. 

میزان تولید جرم گوش باید چقدر باشد؟

کم بودن تولید سرومن ناراحت کننده تر از زیاد بودن آن است.دراین حالت ممکن است خشکی ، خارش ، پوسته ریزی و خراشیدگی مجرا وجود داشته باشد .

درمان تولید جرم کم گوش مشکل است.گاهی با استفاده از پمادهای گوش یا روغن معدنی شدت علایم کاهش می یابد .درمواردی این عارضه در ارتباط با بیماریهای پوستی نظیر درماتیت سبوره ای است. 

About Author

admin

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X